Estil Japandi

Coneixes l’estil Japandi?

El minimalista japonés combinar amb l’escandinau.

Coneixem una mica  através de l’article de Amaia Porteiro a la Revista El Mueble.


Estimem l’estil nòrdic o escandinau per lluminós, relaxant i atemporal, però l’estil Japandi li afegeix noves textures, calidesa i una paleta més rica de colors provinents de l’minimalisme japonès. Una sintonia perfecta!

El minimalisme escandinau, amb la seva simplicitat, lluminositat i practicitat s’ha guanyat molts dels nostres cors. Resulta atemporal, alegre i és especialment afavoridor a l’hora de decorar pisos de dimensions reduïdes.

No obstant això, de vegades pot arribar a cansar la seva excessiva nuesa o, simplement, pot arribar a avorrir-nos per tenir-lo ja massa vist.

Tenim la solució: Si no vols renunciar a la simplicitat de línies i els ambients relaxants de l’estil escandinau però t’agradaria donar-li “una volta” que ho actualitzi, passa’t a l’Japandi.

El Japandi suma amb intel·ligència les bondats d’aquest estil nòrdic (Scandi) que ja estimem amb el minimalisme japonès, amb el qual comparteix una mateixa filosofia: línies pures i senzilles, materials naturals i de gran qualitat, evitar les decoracions supèrflues … però sobre el qual introdueix algunes novetats.

Per exemple, el Japandi permet una major riquesa cromàtica, proposa una varietat de textures o integra la imperfecció de l’Wabi-sabi.