NOSALTRES

Mobiliari a mida; a mida de les teves necessitats, gustos i possibilitats.Des de 1996 mobiliari i interiorisme per a particulars i empreses, de la mà de les millors marques. Una selecció dels fabricants que ens ofereixen la alta qualitat tant en el producte com en el servei.

Xavier Parra – Interiorista.
“He dedicat gairebé tota la meva vida, a muntar i vendre mobles. Des dels catorze anys que ja corria pel taller de fuster del pare aprenent l’ofici. Això ha servit per conèixer amb profunditat la fusta i els mobles, i poder assessorar i muntar amb la màxima professionalitat.”

SERVEIS

Atenció personalitzada: cada casa és un món, cada família té uns gustos i necessitats. A Estil a mida trobem la solució de forma conjunta.

Assessorament d’espais i materials: conèixer el teu espai és fonamental per poder fer la millor distribució, trobar els colors que més s’adequaran a ell en funció de la llum… i definir els millors materials.

Disseny interiors: dissenyem des d’una petita habitació o espai fins tota la casa-pis.

Mobiliari a mida: A mida no sempre vol dir més car. Val la pena escollir un moble que s’adapti a l’espai. El dia a dia i la vista t’ho agrairan.

Entrega i muntatge professional a tot Catalunya: A Estil a mida sempre hem posat una gran importància al cuidado i muntatge dels mobles des que arriben a les nostres instalacions fins que estan perfectament muntats a casa del client.

Servei posvenda: la nostra feina no acaba quan acabem de muntar els mobles. Estem al teu costat i a la teva disposició per qualsevol problema que pugui sorgir.

Finançament a mida

VALORS

Treballem amb productors de proximitat de qualitat i altres marques
nacionals i internacionals de referència.

Respecte pel medi ambient i l’ecologia. Treballem amb proveïdors
compromesos amb l’ecologia, la fusta s’obté de manera sostenible a
través de boscos amb garantia de repoblació, respectant en tot
moment el medi ambient i amb pintures no contaminants.

Proximitat: donem molt de valor al comerç de proximitat, com a eix
vertebrador de les nostres ciutats i de les relacions humanes.